Menu

Wij hechten waarde
aan persoonlijke aandacht

Fiscaal

Uiteraard is in ons full service concept het opstellen van uw belastingaangiften (inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting en omzetbelasting) inbegrepen. Aan de hand van deze aangiften kunnen wij signaleren of uw huidige belastingdruk te hoog is. Ook merken wij eventuele fiscale risico’s waarvan u zich niet afdoende bewust bent op. Dit behoort tot onze dagelijkse standaard diensten.

Voor fiscale advisering hebben wij een samenwerkingsverband met Grobben Fiscaliteit. Mark Grobben is een fiscalist die niet van een afstand naar zijn klanten kijkt, maar het liefst naast zijn klanten gaat staan, de wensen en verlangens in kaart brengt en van daaruit kijkt naar fiscale mogelijkheden. Onze ervaring is dat hij deze bijna altijd weet te vinden. Ook kijken wij graag met u naar de fiscaal-juridische structuur, uw inkomenspositie, uw oudedagsvoorziening en adviseren wij u graag over allerhande fiscale actualiteiten.

Ook een quick scan op uw huidige situatie behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Aan de hand van aangiften, jaarrekeningen en het testament krijgt u een volledig inzicht in uw huidige fiscaal-juridische structuur, kansen, risico’s en fiscale mogelijkheden die op dit moment onbenut blijven.

Werkzaamheden

  • Opstellen van belastingaangiften (o.a. IB, VPB en BTW)
  • Inbreng in de BV
  • Bedrijfsopvolging
  • Herstructurering

Vrijblijvend gesprek?

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-53514061-1');