Neem vrijblijvend contact op: (tel) 053 8200 911 mail: info@sj-adviseurs.nl

Vraag tijdig subsidie praktijkleren aan

Als u in uw bedrijf leerlingen of studenten begeleidt, vraag dan tijdig de subsidie praktijkleren aan.

Arbowet per 1 juli 2018

Voldoet u per 1 juli 2018 aan de nieuwe Arbowet?

Bezwaar Box 3-heffing 2017 moet individueel

Massaal bezwaar tegen inkomstenbelasting 2017? Ook dan moet u zelf individueel bezwaar maken.

Belastingdienst niet AVG-proof

Wilt u weten hoe de Belastingdienst met uw persoonsgegevens omgaat?

Managementvergoeding loon of winst?

Management-BV gaat niet door. Is de manager in dienstbetrekking?

Heeft vader een auto cadeau gekregen?

De Belastingdienst constateert een belaste schenking. Maar waar is het bewijs?

Werknemer steelt en legt terug: ontslag?

Maakt het verschil of de inkeer uit eigen beweging plaatsvindt?

Werkgever haalt auto op bij ziekte

Mag de werkgever bij ziekte van een werknemer de ter beschikking gestelde auto binnen 14 dagen ophalen?

Doorbetaling loon en bonus bij ziekte

Moet de werkgever bij ziekte het volledige loon doorbetalen, inclusief de bonus?

Vakantiegeld uitbetalen

Binnenkort betaalt u weer vakantiegeld uit. De regels zijn in 2018 anders.

Wij plaatsen u centraal

centraal Bij accountancy en fiscaliteit houdt het natuurlijk niet op. Juist omdat wij als ondernemers naast u willen staan, zien wij niet alleen uw onderneming van buiten, maar zien wij nog veel liever het blikveld waarin u onderneemt! Een basisvoorwaarde voor onze advisering wat ons betreft. Wij merken dat wij hierdoor met onze klanten kunnen meedenken, hetgeen zeer op prijs wordt gesteld. Graag nemen wij ook u aan de hand mee door het complexe speelveld waarin wij gespecialiseerd zijn.

Onze samenwerking

onze-samenwerkingDaarnaast zijn wij voor fiscale advisering een samenwerkingsverband aangegaan met Grobben Fiscaliteit. Daarmee hebben wij 17 jaar fiscale advieservaring op hoog niveau in huis gehaald met ervaring in het multinationale en het MKB en op een heel persoonlijke manier. Ook mr. Mark Grobben stelt zich graag kort aan u voor.

Onze werkwijze

tandwielOnze diensten betreffen in de basis accountancy, wat neerkomt op het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van uw financiële administratie en uw salarisadministratie en het opstellen van uw belastingaangiften. Full service dus, met de kwaliteit die u van een goede accountant mag verwachten. Bovendien voor een tevoren met u afgesproken prijs die u zal verrassen.

Accountant Enschede

Accountant Enschede nodig? Wij staan graag voor u klaar. Wij, van  Schrey & Juffer Accountants Enschede zijn aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, waardoor we als geregistreerd AA-accountant uw bedrijf van een passend en trefzeker financieel advies kunnen voorzien. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent.

Naast de welbekende jaarrekening denken wij graag nog een stapje verder, wij kunnen in overleg met u maandelijks, wekelijks of dagelijks financiële- en/of managementrapportages opstellen zodat u  op ieder moment op de hoogte bent van de financiële resultaten van uw onderneming. Kansen kunnen pas volop benut worden wanneer het financiële plaatje van uw onderneming op orde is. We bieden u graag een totaalpakket aan dat dusdanig afgestemd kan worden op de desbetreffende wensen van uw onderneming. Naast deze adviezen en werkzaamheden bieden wij ook diverse andere diensten aan, zoals het bijhouden van uw administratie, tijdelijke vervanging van uw administrateur, belastingadvies, het opstellen en begeleiden van financieringsvraagstukken en het begeleiden bij een ondernemingsplan.

Waarom Schrey & Juffer accountant Enschede

  • Geregistreerde AA-accountants
  • Passend financieel advies
  • Begrijpelijke en overzichtelijke rapportages
  • Afgestemd op uw bedrijf
  • Ondersteuning en begeleiding voor starters

Verder houden Schrey & Juffer accountants Enschede zich ook bezig met het ondersteunen van startende ondernemers, door een zeer actieve begeleiding gedurende de opstartfase. Ook is het opstellen van tussentijdse verslagen en rapportages in combinatie met adviserende informatie voor het managementteam mogelijk. Naast de reguliere werkzaamheden kun u daardoor ook de financiële aspecten in goede banen leiden. Vandaar dat wij bedrijven in en rondom Enschede met groot genoegen van onze professionele hulp willen voorzien.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op