Menu

Uw onderneming
gecombineerd met
onze flexibiliteit

Onze werkwijze

Onze aanpak kenmerkt zich door een hoge mate van kwaliteit, full service en voor een tevoren met u afgesproken prijs. Graag leggen wij aan u uit wat wij hieronder verstaan.

Door onze jarenlange ervaring bij gerenommeerde kantoren en onze ondernemersgeest, is het inhoudelijke deel van onze dienstverlening onze passie en voor u een kopzorg minder. Wij zijn geen urenverkopers, maar dienstverleners. Onze manier van werken, denken en invoelen zit dusdanig in ons bloed en onze genen dat de kwaliteit van onze dienstverlening vanzelfsprekend is. En als we dan toch iets ‘verkopen’, dan is het wel nachtrust.

Onze aanpak is no nonsens en afspraak is bij ons afspraak. Dat uit zich bijvoorbeeld door een goede bereikbaarheid en mochten we met een klant om tafel zitten als u belt, dan bellen wij u gewoon dezelfde dag nog terug. Dit vinden wij dan ook heel normaal, u doet dit immers zelf ook met uw klanten! Heeft u advies van ons nodig? Dan komen wij graag bij u langs om de situatie die om advies vraagt met u te bespreken. Persoonlijk contact is namelijk effectiever dan telefoon en e-mail, maar bovenal ook leuker. Als ondernemers helpen wij u graag ondernemen.

Aanpak

  • Vast aanspreekpunt
  • Korte lijntjes
  • Meedenkend
  • Praktisch en eerlijk advies
werkwijze-afb

Wij stellen u als ondernemende klant centraal

Vaak horen wij in ons werkgebied dat ondernemers schrikken van de nota die ze van hun accountant ontvangen. Pittige uurtarieven leiden al snel tot hoge nota’s. Wij begrijpen dit en bieden dan ook een vaste en eerlijke prijs voor het volledige pakket van onze diensten aan. Zodat u vooraf hierover een mening kan vormen en niet achteraf wordt geconfronteerd met een torenhoge nota. Wij hebben daarnaast een broertje dood aan energievretende discussies over ‘meerwerk’. Wel is het zo dat wij bijzonder werk apart factureren. Dat betekent niet dat u voor elk telefoontje een rekening krijgt, pas nadat u ons een opdracht geeft en u van ons een indicatie heeft gekregen van de kosten gaan wij voor u aan de slag.

Mede door onze samenwerking met Grobben Fiscaliteit kunnen wij zeer snel in kaart brengen of uw onderneming financieel en fiscaal gezond is. Aan de hand van uw testament en de (al dan niet door ons verzorgde) jaarrekening(en) en aangifte(n) beoordelen wij graag of u wel gebruik maakt van alle fiscale mogelijkheden en vrijstellingen. Het is onze ervaring dat een quickscan weinig tijd kost en veel kan opleveren. Graag gaan wij hierover met u in gesprek!

Vrijblijvend gesprek?

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-53514061-1');